UWV-Criminaliteiten!

Knigge voor alles wat Fraude is

Ik krijg dus eindelijk contact met het UWV en ditmaal met  een klachten-ambassadeur van het UWV. De heer Knigge neemt enkele klachten in behandeling en ik ga er van uit dat een ambassadeur de belangen van mij deugdelijk zal behandelen. Maar deze heer Knigge handelt alleen af in het voordeel van het UWV en liegt er een stuk aan vast.

Ik dien in 2008 een aanklacht in, tegen arbeidsdeskundige, de heer J. Tijsen en wel bij de klachten Ambassadeur Knigge. Tot mijn grote verrassing, komt uiteindelijk de beslissing van de heer Knigge en wel dat de klacht ongegrond is. Ik ben verbaasd en perplex tegelijk.

 • Uw klacht, tegen de heer J. Tijsen is ongegrond, daar er wel degelijk een beslissing is gemaakt door de heer J. Tijsen en wel mondeling!
 • Geachte Fraude Ambassadeur Knigge, waar zijn de onderliggende stukken, van deze uitspraak, van arbeidsdeskundige J. Tijsen? O ja, ik snap het al, deze werd wederom mondeling gedaan natuurlijk!

Mondeling? Ik ben werkelijk verbaasd, want wanneer is dan de uiterste termijn om in beroep te gaan? Is de aanvraag afgewezen, of juist goedgekeurd? Wat is de motivatie van de beslissing? Hoe kan een klachten Ambassadeur, zijn collega, op deze manier een hand boven het hoofd houden en zelf FRAUDEREN? Wanneer de arbeidsdeskundige J. Tijsen een mondelinge beslissing neemt op meerdere aanvragen die gedaan zijn, op medische gronden, heeft deze wederom een medische diagnose gesteld. En deze fraude Ambassadeur is hier akkoord mee? WOUWWWWW.


 • Maar ik meen te herinneren, dat de arbeidsdeskundige in zijn beslissing heeft aangegeven dat ik: Een eigen ruimte voor productontwikkeling nodig had.
 • Dat de beoogde ruimte geschikt zou zijn voor eventuele productie
 • Deze ruimte geheel ingericht zou worden met de modernste apparatuur
 • Boven deze productontwikkelings en productie ruimte een riant woonhuis/kantoor ruimte zou zijn, met minimaal 3 slaapkamers, woonkeuken, werkruimte, open keuken en een kantoor.
 • Ook een BMW cabrio, daar reizen met openbaar vervoer, onderdeel van mijn handicap was en is.

Dit was volgens mij de mondelinge beslissing van begin 2008, genomen door de ALWETENDE arbeidsdeskundige, met als neven functie Psychiater de weledelgestrenge HEER J. Tijsen!


 • klacht van 2008, tegen arbeidsdeskundige J. Tijsen, ongegrond
 • Een klacht tegen Pitbull Saltzher, ongegrond
 • Klacht tegen mevrouw Brodie, ongegrond
 • klacht tegen Mr. de Jong, ( afdeling klachten Amsterdam ) ongegrond
 • klacht, omdat wij geen dossiers hadden mogen inzien, in 2013, ongegrond
 • Klacht geheime adresgegevens, GEGROND, maar wil ik er wat mee doen, moet ik naar de rechtbank
 • Klacht tegen de inspecteur, vanwege arbeid, zonder te melden, terwijl ik zelfstandig ondernemer was ( volgens het UWV dan ) en het uitsluitend om enkele telefoontjes ging, waar geen betalingen tegenover stonden, ongegrond
 • klacht tegen mevrouw Howard, ongegrond
 • Knigge accepteert een z.g. mondelinge beslissing, iets dat bij aanvragen niet kan bestaan en zeker niet zonder motivatie en een bezwaar termijn
 • Knigge geeft hiermee aan dat ZIJN arbeidsdeskundige de heer J. Tijsen, medische diagnoses kan stellen
 • De uitspraak van Knigge, dat het laatste stuk, in het medisch dossier uit 2001 afkomstig is, terwijl in alle pc programma's de laatste medische stand van zaken staat, dus 2002, is duidelijk een FRAUDE Ambassadeur!!!!!


Onderwerp

RE: dossier

Afzender

Knigge, Ron (R.)

Ontvanger

woutverbreen01

Datum

03-07-2013 10:22

Geachte heer Verbree,


Aan u is alles uit uw arbeidsongeschiktheidsdossier gezonden. De laatste toevoeging in het medisch dossier is in 2011 geweest. Meer dan u nu van ons heeft ontvangen is er niet.


Wij zullen daarom niet langer reageren op uw verzoeken om toezending van dossiers of andere correspondentie tenzij we daar aanleiding toe zien.Met vriendelijke groet,


Ron Knigge

Klachtenambassadeur

________________________________________________________________

UWV

Klant & Service District Noord

Stationsweg 10 9726 AC Groningen

GROS0, gebouw B.6.24 A

Postbus 11112, 9700 CC Groningen

T (050) 750 50 92 M (06) 21 12 07 01

Intern: 850 92

F (050) 750 53 13 E ron.r.knigge@uwv.nl

Op woensdag niet aanwezig


Onderwerp

Fw: dossier

Afzender

Knigge, Ron (R.)

Ontvanger

woutverbreen01@woutverbree.nl

Datum

03-07-2013 11:54

Geachte heer Verbree,

De laatste toevoeging is geweest 2001 en niet 2011.

Gr

Van: Knigge, Ron (R.)
Verzonden: Wednesday, July 03, 2013 10:22 AM
Aan: woutverbreen01 <woutverbreen01@woutverbree.nl>
Onderwerp: RE: dossier


Toch blijft het knap, mails maken en daar een grote dosis zelfverzekerdheid in leggen