UWV-Criminaliteiten!

Op naar re-integratie bedrijf Calder te Assen

De heer J Tijsen heeft intussen alles wat noodzakelijk was, doorgestuurd naar Calder te Assen. Later ben ik daarover verbaasd, want deze arbeidsdeskundige is een heuse duizendpoot en is van alle markten thuis. Zo heeft de heer J. Tijsen, een volledig medisch advies en diagnose gesteld en die gaat als volgt: De heer verbree, is +/- 50% inzetbaar en dat betekend maximaal 4 uur per dag en maximaal 5 dagen per week. Dat wist ik nog niet, maar wel een erg kundige arbeidsdeskundige, zomaar een medische diagnose, is niet niks. Verder meldt de heer J. Tijsen, dat de heer Verbree 80 / 100% arbeidsongeschikt is.

Nu raak ik wat in de war, maar dat zal wel komen, daar ik een WAOer ben en misschien niet goed genoeg kan nadenken. Wanneer ik dus 80 / 100 % arbeidsongeschikt ben ( dus niets zou kunnen ) ben ik 50% inzetbaar, voor maximaal 4 uur per dag en maximaal 5 dagen per week. Waarom is deze arbeidstovenaar geen verzekeringsarts geworden?

De eerder geplande mogelijkheden, om eenvoudig wertk te gaan verrichten, stuit bij Calder op problemen. Ik ben veel te hoog opgeleid en veel te zelfstandig en een functie aan de lopende band bij Friki, zit er dan ook niet in. De directe afdelingchef, zou zich bedreigd kunnen gaan voelen en denken dat ik op zijn baan uit ben. Maar geen nood, daar ik veel bijzondere dingen, als productontwikkelaar had gedaan, lagen daar mijn eventuele kansen. Of ik daar in mee kon gaan, in een traject TOT zelfstandig ondernemer. Het was en is mijn hobby en als je van je hobby je werk kan maken, in een re-integratie traject, nou dat leek mij echt wel wat.