UWV-Criminaliteiten!

Rob Salzherr ( UWV Beul )


De daden van de heer Rob Saltzherr worden op meerdere internetsites uitgebreid genoemd, in negatieve zin!

Bij de klachtencommissie wordt ook ene Rob Salzherr bijgehaald. Deze man staat garant voor slopende werkzaamheden aan dwarsliggende Burger Service Nummers. Hij weet in de klachtencommissie de wetgever te omzeilen, door een verjaringstermijn van 1 jaar in te stellen. Maar ja ik ben ook niet achterlijk en besef, dat er nooit beslissingen zijn genomen en nu de jaren van voor 2010, zijn afgedekt, zijn de niet genomen beslissingen, vaststaande beslissingen, volgens de wet bestuursrecht. Ik claim nu de betalingen vanaf 2007 tot en met 2011, maar wist toen nog niet, tot welke vuile streken deze Saltzherr in staat was. Hij wist de Nationale Ombudsman en met name mevrouw Klip wijs te maken, dat er wel degelijk beslissingen waren, maar die domme Verbree begreep ze niet. Hij geeft mevrouw Klip aan, om deze iets wat duidelijker op papier te zetten, voor die domme Verbree en intussen laat hij een nieuwe beslissing maken, aan de hand van het verachtelijke rapport van arbeidsdeskundige mevrouw Brodie.

Maar nu maakt deze Pitbull des UWV's, een blunder van jewelste, want hij maakt een afwijzing, die JUIST een toewijzing betekent voor mij als Burger Service Nummer. In het schrijven staat namelijk, dat ik alleen recht heb, op km vergoeding als zelfstandig ondernemer, maar dan alleen als startende zelfstandig ondernemer. Daarachteraan werd vermeld, dat ik al geruime tijd zelfstandig ondernemer was. De beslissing die werd geforceerd door Rob Salzherr en via mevrouw Sekewael, van afdeling voorzieningen, werd gemaakt in maart 2012.Maar bovenaan de beslissing staat duidelijk Beslissing 2007 en dat was het begin van het re-integratie traject en ja, het UWV stelde al die tijd, dat ik zelfstandig ondernemer was, dus UWV, wilt u maar betalen? Nou dat ging niet door, want er stond afwijzing boven!!!Maar in de z.g. afwijzing staan 3 punten, waarmee men had moeten betalen, maar Rob Saltzherr schuift dat onder tafel, want die blunder moest hij ff verduisteren.    De UWV Pitbull ging trouwens toch kort daarop met pensioen en daarom werd hij even op mijn zaak gezet en moest even snel het Burger Service Nummer elimineren en dan genieten van een riant pensioen.

Maar je kan wel lachen, met de UWV Pitbull, want in een gesprek, over de door mij aangegeven schending van mijn geheime adres gegevens, vertelde hij mij: Ik heb voor veel hetere vuren gestaan!" Nou dan denk je met een echte BIKKEL te maken te hebben, maar achteraf, is het een MIETJE. Ik belde hem op, of hij mijn adres gegevens al weer beveiligd had in de UWV systemen. Ik kreeg hem niet te pakken en het leek haast alsof hij mij ontweek, gelukkig gaf de telefoniste zijn mobiele nummer, maar ook daar geen reactie op. Uiteindelijk belde ik om een uurtje of half acht s’ avonds nog een keer en jawel de Pitbull HIMSELF neemt warempel op. Maar hij is geïrriteerd en vraagt bruut, waar ik het lef en de brutaliteit vandaan haal, hem s’ avonds thuis te bellen en hangt op! De volgende dag, wordt ik gebeld, door het hoofd afdeling klachten te Amsterdam, de jurist de Jong. De ene bedreiging na de andere, maar het kwam erop neer dat wanneer ik nog 1 keer Robje Salzherr thuis te bellen er maatregelen zouden worden genomen.

Ik meld de jurist ( mogelijk jurist geworden, met een schriftelijke cursus van het L.O.I. ) dat het om het mobiele nummer en telefoon van het UWV gaat. Wanneer je niet wenst gestoord te worden, in je vrije tijd, op dat stuk LUL Plastic een AAN en UIT knop zit en zodra je het Almachtige UWV hemelse gebouw verlaat, ( het is ff zoeken ) je de AAN en UIT knop kan bedienen, zodat je niet lastig gevallen kan worden. Maar ja het blijft UWV en daar snappen ze van dergelijke zaken niets. Ook leg ik de L.O.I. jurist uit, dat wanneer men vergeet, om deze telefoon uit te zetten, je niet HOEFT op te nemen, als deze onverhoopt mocht afgaan. Nou dan praat je vanuit een andere wereld, want dat gaan ze werkelijk niet snappen, men weet alleen, hoe je een Burger Service Nummer moet tackelen, maar een AAN / UIT knop op je telefoon, of kijken wie er belt en dan beslissen wel of niet op te nemen, is van een ander sterrenstelsel. Ik vroeg me toen af wat dit MIETJE dan wel onder HETERE VUREN verstond, als je al jankend naar je chef loopt, vanwege een telefoontje, dat je niet hoeft aan te nemen.